Vérprofi nálam: Az adott helyzetben MINDIG megtalálja a legjobb megoldást számára...még akkoris, ha az nem elég
Pár másét megcáfolnám:
Volt olyan, hogy nagy tartalék: bocsi, de ha egy vérprofi regel egy orit, akkor már nem vérprofi?? Vagy ő már milliárdos tartalékokkal regeli be az orit??
Napi 25 óra gépezés (sok gépezés): Sztem sokkal profibb egy játékos, aki ugyanazon sikereket el tudja érni, kevesebb időráfordítás nélkül...
Ezt bárhol meg lehet csinálni. Gyorsban, normálban, lassúban...Lassúban könnyebb, de vegyünk egy példát:
-KisPistike normálban, minden 8. körben belép, azaz napi 3x
-KisPistiketKettő lassúban naponta 1x lép csak be, ugyanúgy 8 körönként
Mivel mindkét játékos 6 körönként lép be, úgy tűnik, ugyanannyira játszanak aktívan. De nem, a normálos 3 napszakba lép be, így jobbanlefed egy napot...
Tehát ugyanolyan eredmények melett a lassú csopis szerintem jobb
Hogy mértek össze két játékost??
Csatáznak??
No igen, és ha a jobb ki kap a rosszabtól??
Nem kell mindig nyerni, nem azt kell nézni. Attól még mert kikapsz valakitől, nem feltétlen leszel rosszabb játékos. No, de akkor mivel méritek egymáshoz az erőtöket??
Ha van valami ami erre alkalmas, osszátok már meg velem, mert én valahogy nem látom. Ha meg nincs, akkor meg min vitatkoztok, hogy mi a profi meghatározása, ha úgyse az senki sem, mivel azt sem tudjátok egymáshoz képest milyen erősek vagytok
Ennyi...