Quote:
Originally Posted by Attila(:
Én azt vettem észre,hogy minden az 1/A körül forog…
Nagy baj.
Azért én még mindig azt modnom ami a topic címe!
Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni 
|
Sokmindenben egyetértek Veled, pár másikban már nem.
Pl azt én sem tartom jónak, aki egyszerűen kapott A topban egy orit, és semmit nem tett le az asztalra.
Azt sem, aki csak Aban bohóckodik, és ott is leginkább a klántársak húzzák fel, a játékhoz meg a legcsekélyebb köze sincs, mégis veri a mellét.
Az egészben a legviccesebb, hogy nem egy top klán tag ilyen, továbbmegyek, a túlnyomó többség ilyen.
De hagyjuk is az A - t.
Más csopiban valószínűleg azért nem lennél jó, mert rommá ver egy olyan, aki megfelelő piaci tartalékokat halmozott fel. A jó játékos leírása talán ott kezdődik el, hogy fel tudja mérni a helyzetét, mire lehet képes.. ? Márpedig ebben a játékban pénz nélkül semmire sem megy az ember, illetve úgyis a nagyobb kutya.. ugat.
Azt viszont mond meg, hogy miért a Qba menjen valaki csatázni?

Nem akarom a Qsokat megbántani, de annak a csopinak kicsit elfekvő jellege van. Az megy oda, aki csak fórumozni akar (illetve már csak múlt idő, mert a fúrum szó értelmét vesztette), illetve az, aki nagyon nem ér rá a játékra, vagy aki évekig akar tisztességesebb mennyiségű pénzt összegyűjteni zord körülmények közt (lásd.: mazohisták). 1 ottani kör alatt kialszom magam
Druida: Téged nem is kommentálnálak
Annyira értelmetlen, hogy minden hozzászólásra adsz egy nemtetszést, ha azt bizonyos ember írja. Ezen a ponton erősen küszködöm a gondolataimba tóduló jelzők áradatával, de szerencsére döntésképtelen vagyok, így egyet sem írok le közülük