View Single Post
Old 08-27-2008, 07:39
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

hogy ne a Tolivari-t offoljuk szét:

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Magamat semmiképp nem érzem profinak. Én kapásból Lizát, Elmét, Kiflit ragadnám ki a "megfontoltak táborából", akik idekinn, és még sok másfelé is megfordulnak.
én szándékossan nem őket említettem, mert nekem mást jelent a profi, de az már egy 3. téma.. viszont az általam említett játékosokat tartom annyira jónak, mint Lizát, Kormit, v Crys-t.

Elme és Kif és még pár játékos, akit nem ismerek, viszont más téma, ők játszák a játékot..

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Egyfelől egyet kell értsek, mert egy olyan embernek, aki már sokat látott a Hód-ban, van támpontja megítélni, hogy egy másik játékos mennyire csinálja jól amit csinál.

Másfelől viszont nem jogos, mert attól hogy sokatoknak türelme a 3 órás kv-khoz, és nem játszik lassúban, még lehet arra olyan ember aki nagyon tud és nem ismeritek, mert nincs ideje napi 25 órát játszani, de a 8kv pont belefér.
hát igen lassúban nem az a jó, aki online, hanem aki tud országot építeni, tud alkalmazkodni és jól felméri az ellent.. ha ezek mellett sokat van gépnél, akkor a többi csoportban profi.