View Single Post
Old 05-10-2006, 20:23
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by kopaszkutya
ohh igen,a bélyeg...hiába teszed a szememre a hányást,nem érzem bűnösnek magam,annak ellenére,hogy az áthelyezés jogos volt.semmi olyat nem tettem,amivel jogtalan előnyhöz jutottam volna a többiekkel szemben.de az áthelyezés tabutéma,és nem szeretnék sem 168-at,sem írásjogot,úgyhogy erről ennyit...
Tényleg nem jutottál előnyhöz? Szerinted miért vannak a szabályokban lefektetve, hogy az anarchon kívül NEM lehet azonos csoportban 1-nél több orid? Szerinted nem jutottál előnyhöz? Miért? Minden alkalommal, mikor beléptél a másik oridba, csináltál egy teljes memóriatörlést magadon és elfelejtettél minden infót amit az előző oridban szereztél????? Ha nem, akkor máris előnyben vagy ahhoz képest, aki betartotta a szabályokat.

Quote:
de ha már felhoztad a témát,a szabályos játék védelmének valóban sokan örülnénk,ha megvalósítható lenne,de szerintem legtöbbször csak azokon csattan az ostor,akik pl szövetségben belépnek a másik országába amikor annak internetszolgáltatója bemondja az unalmast pont támadás alatt,és elindítanak egy hazakisérést.ezzel semmi olyan pluszhoz nem jutnak ugyan,ami normális esetben ne állt volna rendelkezésre,mégis áthelyezés jár érte.ellentétben azokkal,akik valóban külső segítséget használnak,csak éppen őket nehezebben lehet fülöncsípni,ha nem is lehetetlen....
Tudod, minél kevesebb olyan ember van, aki megszegi a szabályokat, annál több erőforrás fordítható a maradék kiszűrésére... és szerinted az nem normál eset, hogy valakinek esetleg elmegy a nete? Dehogynem, hisz az ellenféllel is megtörténhet ugyanez és ekkor ő sem tud nethez menni, sőt ez pontosan az az effekt, mintha nem lennél otthon és akkor támadnának éppen rád. Ráadásul van lehetőség wap-ról is belépni az orikba, sőt szövisegítséget nem csak behívni lehet, hanem küldeni is, így még csak be sem kell lépned a szövihez... és szerinted mitől nem külső segítség az, ha nem TE lépsz be az oridba, hanem más, akinek ugyanúgy van orija mint neked?

Quote:
nem egyszer olvastam anarchista fórumon,hogy valaki "ismit" keres,akinek x-y csoportban ennyi-meg ennyi hektáron erős varis ,v. tolis országa van... valószínüleg szövetségest keres sürgősen...
Az ilyeneket én magam szoktam kitiltani a fórumról és nem egyszer volt már törlés amiatt, hogy valaki a normálos dolgokat behozta az anarchba...
És születnek emberek.
Reply With Quote