Quote:
Originally Posted by Druida
Több okból sem tetszett ez az üzi. előszöris most hogy elmondtad hogy te nem tartanál védelmet elffel ha nem tudnak ártózni/felmérni. ez nagy butaság, mert ha egyszer elfet csinálsz, és tudjuk majd hogy hozzád tartozik, akkor szépen ezt fel lehet használni ellened. másodszor, 25% templomon nemhogy nem ártanak be mégcsak be sem gömbölnek szerintem  35% kocsma meg egyáltalán nem kell. ha elf akkor ne egy sebezhető orit csinálj hanem egy betont. és sajnos a legtöbb kárt sereggel lehet okozni, ezért elég sebezhető eme ori. És mint Red is mondta, ha egy Varis nem ártózza, és egy tolis nem tudja felmérni, akkor ki az a hülye aki nem menne neki 5x sereggel?
10% pacival meg semmit se érsz normális esetben, mégha a szövid is viszed.
nem szeretném hogy rossz néven vedd amit írtam, nem rosszból mondom, hanem inkább oktató jelleggel.
|
Az első 2 mondat az csak akkor van így, ha toli-varit csinálok, és olyan a csoport. De én nem csinálnék toli-varit mert sztem alapból hülyeség, csak, láttam, hogy valakinek segítség kell...
Ha 5 serggel jössz, akkor pacik ki picra, íjakat veszek, és valszeg nem férsz be 5 sereggel...
Hameg mégis, akkor meg énis beférek hozzád 10% pacival

(igaz én csak 1x megyek hozzád, max 2x, és Te 5x énhozzám, de azért mégis hozok énis valamennyi földet...Ha szövim is van, akkor meg lehet, hogy 3 sereggel is tudok keresztbe menni, hogyha beférsz 10% íjhoz, viszont ottvannak a szövieim is akiket már említettél...mondjuk menek rád 10 sereggel, úgy, hogy viszne engem is...)
Meg már elég régóta vagyok elf, és rengetegszer meggömböztek az orimat (teljesen más felépítésű, még mielőtt jönnél, hogy kihasználod) és nem próbáltak 1x se ártózni...megtörténik, de elég ritka, és pont annak legyen egy erős tolis szövije, és hadisai akik kijönnének rám,...elég ritka...simán belefér sztem, mert cserébe gond nélkül haladok fedezéssel és krónikából