Quote:
Originally Posted by kopaszkutya
ha nem volt még áthelyezett országod,nem sok tapasztalatod lehet a sorsát illetően.nekem sajna van saját is,meg szövetséges és más áthelyezett országok keserű sorsát is ismerem...a történet minden esetben ugyanaz---lefegyverezve átkerült,és számtalan támadás érte egyszerre,több ország részéről,rengeteg sereggel...
|
Nos, hidd el, attól függetlenül, hogy nekem nem rakták át orimat anarchba nagyon jól tudom milyen a helyzetük... de először is a legtöbb ilyen orit kicsit sem sajnálom, hisz másoknak, akik szabályosan játszottak a normálban, azoknak nagy károkat okoztak a legtöbben (tisztelet a kivételnek)... másrészt pedig, az, hogy mennyire esnek nekik, függ attól, hogy mekkora hekin vannak...
Quote:
Originally Posted by kopaszkutya
engem az iskolai klikkekre emlékeztet.vannak akik bennevannak,és akik nem...ők az áthelyezettek,az üthetők.itt az országok nagy többségének a falkában rejlik az ereje (de ők is félnek tőle,különben nem kérdezgetnék állandóan egymást,hogy ez-vagy az üthető-e.te látod! ha bírsz vele,üssed,ha nem, ne...)tisztelet a kivételnek...csakhogy az nem valami sok
|
Hát én elég régóta játszom anarchban és egyértelműen félreérted a helyzetet... ez a szokás, hogy megkérdezik a fórumon, hogy támadható e, nem azért van, mert félnek, hanem azért, mert a barátok ott nem szokták csak úgy se szó, se beszéd lerohanni egymást és így ha nem az ismerősük, akkor nyugodt szívvel harcolnak vele, függetlenül annak erejétől... és mivel azt mondod hamar felértél 600 hekire te is, akkor valószínűleg te sem az erősebbekbe kötöttél bele, hanem a gyengébbekbe, ami teljesen érthető, hisz minden harcnál ez szokott történni...
Az, hogy ki mennyire tud játszani, egy teljesen más téma és azzal ellentétben, amit sokan gondolnak, a falka taktika sem működik, ha valaki nem tud játszani...