Egyetértek az előttem szólókkal. Ha újra nekik mennétek, újra elvernének titeket. Viszont ha csak ki akartok szúrni velük, szerintem lehetséges. (Az már más kérdés hogy megéri-e.)
1. Megvárjátok még jó messze kerülnek tőletek (legalább 20%-ot kelljen bontaniuk hogy 2 körre legyenek). Mire visszajöttök szabiról+ újraérültök már valószínűleg meg is lesz.
2. Az ember hadi

átépül úgy, hogy tudja gyújtogani a hadijaikat. A varitok átépül hadivarivá, úgy hogy tudja gömbölni a hadivarijukat.
3. Az orkotok marad szabin.
4. A két ember elkezd gyújtogatni az egyik orknál, +a hadivaritokvari pakolja az összes hadijukra a vihart, ha tartanak tanyát akkor a szárazságot is. Lehetőleg amikor úgy gondoljátok, nincsenek gépközelbe.
5. Ha kellőképpen leamortízáltátok az egyik orkot, jöhet a következő.
6. Ha bontanak, és bevállalják üres hekikkel, felülről a háborút visszajön az orkotok és kezdődhet a csihi-puhi

. Én a mészárlást javaslom (elég sz*arul tud esni egy már amúgy is komoly népességhiánnyal küzdő orknak). Ha előre menekülnek, vagy szabiznak, akkor szerintem hadjátok őket, visszavágtatok.
Nem a leggerincesebb taktika, de így (talán) lehet esélyetek (már ha elég magas hekin vagytok). Ha meg 200-300 heki környékön vagytok vonjátok le a tanuságot: Nem ütünk be erősebb szövibe, vagy ha mégis, akkor nem fekszünk le utána aludni