Quote:
Originally Posted by aúú
Nekem soha nem került anarchba orim, én mindet oda indítottam... és az távolról sem igaz, hogy a "kiéhezett falka" rárohan az átkerültekre... a legtöbb ori ugyanúgy tud játszogatni anarchban mint bárhol másutt, egyedül a 30% max lakossági morál fogja őket zavarni az első 1 hónapban, na meg persz a 90 napos határidő...
|
ha nem volt még áthelyezett országod,nem sok tapasztalatod lehet a sorsát illetően.nekem sajna van saját is,meg szövetséges és más áthelyezett országok keserű sorsát is ismerem...a történet minden esetben ugyanaz---lefegyverezve átkerült,és számtalan támadás érte egyszerre,több ország részéről,rengeteg sereggel...én is indítottam egy országot itt az anarchistában.kevéssel több,mint 3 hét alatt 600 hektáron vagyok vele,és valóban nem ért támadás a fórumosok részéről,mert feljutás közben láttam eleget,és nem csodálkozom,hogy az áthelyezetteket ütik...az erejük kizárólag a nagy tömegben,meg a klikkben rejlik,a nagyon régi sorszámú országok kivételével általában gyengék a helyezésen,ahol állnak--meg még néhány,akinek tiszteletem--többségükben könnyen legyőzhetők.normál csoportban sokkal több küzdelem és ráció kell,hogy valaki felvigyen egy országot.