Quote:
Originally Posted by Colony
Bocsánat ha már volt róla szó, de nem olvastam vissza az egész topicot.
A tekercs lopással nekem az a problémám, hogy egy tolvaj ugyan annyit hoz 5000 hektáron mint 200-on.
Értem ez alatt, van egy full 200 hektáros országom. Építési+ felefedezési költségeket, katonákat és tekercseket tekintve az egész ország piaci értéken ér 200 milliót.
Ha ott kitekiznek elviszik az országom felét stb....
Ha magasabb szinten lelopnak és nincs vagyonom kirakom a seregem 0,xx akárhány százalékát és vissza vásárolom a tekercseket!
Szóval érthetőbben, mint minden a hódítóban (felfedezés, foglalás, építés, rengetések, védővarik) terület függők. Úgy vettem észre a lopás az egyetlen aminél nincs.
Szerintem itt is lehetne egy bizonyos arányt bevezetni...
Talán egy picit ezen a vonalon is lehetne haladni, ill. változtatni!
|
Ha visszaolvasol (kivételesen csak 3-6 oldalt kell ezért végig nézegetned), akkor láthatod, hogy igen, volt már róla szó, felvetettük itt, hogy lehetne terület függő is a teki mennyiség ami az adott %-hoz kell, de igazából ez túlságosan nagy arányú változtatás lenne és nem igazán vagyunk képesek a hatását megjósolni... hisz gondolj bele, ha kevesebb tekiből vissznek el kevesebbet, az arányaiban a teki %-ot másképp befolyásolja, valamint a piacokat is valószínű felborítaná...
Egyébként ha neked lelopják a tekijeidet magas hekin és kipakolod a sereged egy részét a piacra és nem vagy elf, akkor úgy szétütnek mint a huzat...