View Single Post
Old 08-18-2008, 14:28
dzso dzso is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
De tényleg, ki nem megy bele a valódi harcba? Remyt egyszer sem támadták meg, holott lett volna rá alkalmuk sokszor. Csak keresztbe kellett volna menni, vagy kísérni. Ez már nem egyszer nem történt meg. Senki sem támadta meg. Nekem ez sokkal inkább földleadásnak tűnik, mint a sokal által folyton emlegetett menzo-s eset. Ők szabadságon voltak, így jártak, de a pannonból senki sincs szabin! Miért nem tesznek valamit?
Ej, nem értem. Szerintem a pannon aki nem partner ebben a harcban.
Ami meg a "bohóckodást" illeti, szerintem tökéletesen része a játéknak. És azt is csak addig lehet csinálni, ameddig pénz van hozzá. Ha a pannon hagyta, hogy a Gun összeszedje a pénzt erre a háborúra, és az összes fokozásra, és ő nem készült fel, akkor asszem nincs miről beszélgetni.
Mindenhol minden esetben minden szituációra azt az egy aprócska Remys példát mondod? Esetleg valami más nincs?

Inkább földleadás bármilyen oknál fogva egyszer nem elfokozni és bukni kb 1K hekit, mint a menzo féle földleadás? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan...

Jah és megint az ismétlődő történet... végülis igaz... a Pannon hagyta hogy összeszedjék a pénzt erre a háborúra, fokozásra, menzo feltápolásra... valamelyik film kezdődik úgy, hogy "promises kept and broke..."... most ez csak úgy eszembe jutott...
Reply With Quote