Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-15-2008, 15:20
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Tudnék azért mondani mind 2 klánra rosszat és jót is.
Komolyan már ÉN érzem rosszl magamat " pedig mindki tudjamilyen vagyok" amikor olvasom a Pannon vs BigGun társalgását.

Nekem is elborul az agyam elég soxor, olvasva a vádaskodásokat, Pláne IP ügyileg is meg a vádaskodásokat, Most "Ne haragudjon a Bigesek" De akkor én sirtam és töröltem, most ugyan azt csináljátok mint annó én.

Mondjuk én Pannon párti vagyok.
De a Big ugyan azt csinálja mint annó az angol1/A ba
Uralja az anyagpiacot. "Szerintem"

ÉN VÁLALOM MAGAM HOGY A BIG FELTÁPOLTA A MENZONT + BEVERTE.

Rengetegen mondták hogy bigböl monták neki. Neveket nem mondok mert nem akarom hogy megsértödjenek rám.

De az is csunya dolog volt a Pannontol amikor a Monro elhagyta a Szkarát pár honap mulva beutötték öket 1 énibe.

Nyugodtan Lehet Sőt kélek Titeket hogy szigyatok legalább tovább élek

HAJRÁ PANNON
Kedves Sati!

csúnya dolog volt biztos ha te mondod az ütés, bár a háttérről én nem tudok semmit, de van egy nagy különbség, és ez érezhető a beírásodon is.

A Szkarát nem mi tápoltuk fel azért, hogy legyen föld amit leüthetünk róluk nemde ?

és itt főleg nem a két klán vádaskodásairól van szó, hanem a pannonból néhány unszimpatikus fickó ezzel tölti unalmas napjait, hogy fórumon el van, kontra a nagy csapattal, akiknek elvileg nem sok közük van a Big Gunhoz, de mivel 1-1 játékossal képviseltetik magukat a gunba, vagy még azt se, maguknak érzik a háborút ellenünk, ha már aktívan nem tudnak benne részt venni, minden más lehetőséget megragadnak, ezzel meg tisztelve a Pannon-t.

Reply With Quote