View Single Post
Old 08-14-2008, 16:47
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Tehát én elszúrom a támadást, mert nem voltam hajlandó elolvasni, hogy mi van kiírva, és ezért a másik kapjon erről extra olvasnivalót?

Tehát a másik fél az igenis olvassa el, ha már én nem vagyok rá hajlandó?

Számomra hihetetlen, hogy mindenképp másoknak akartok bonyolítást, és extra olvasnivalót adni, miközben annyival meg lehetne oldani ezt, hogy saját magad elolvasod, hogy jééé, 60 körre megyek támadni, akkor itt valami nem lesz jó, ezt nem kéne.

Ha Te nem vagy hajlandó elolvasni, hogy mi van odaírva, akkor ne a játékot akard bonyolítani, és másoknak plusz eseményeket vagy plusz súgóbejegyzéseket generálni.

Ha nem vagy hajlandó elolvasni, hogy mi van odaírva, az nem a másiknak a hibája, nem őt kell emiatt megszivatni, hanem Te nem olvastad el, a Te hibád. Nem más játékát kell nehezíteni emiatt.

Még mindig nem látom, hogy bármi érdemleges javaslat felmerült volna. Az, hogy "nekem ne kelljen olvasni, ezért másnak legyen mégbonyolultabb a játék", nem az az út, amilyen irányba a Hódító fejlődik.
ha jól tudom elég egyetlen kv a seregek lenullázásához.. nem kell kimenni 60körre..