Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Ati: a baj hogy valaki elszúrt valamit és a másik is szív vele. Ha most nem 2-en hanem 10-en vagyunk a klánban akkor 1 ember 9 másikét teszi tönkre.
A másik bajom, hogy fel tudtam oszlatni a klánt és kimentem SZK-ra, de a sereg tovább halad már egy nem létező klánból, tehát az elcseszést a játékon belül nem tudom megoldani. (csak ha várok 1 évet mire hazaér a nem létező sereg a nem létező klánomba)
Másik: írt a srác a supportra, amire 2-3 nap múlva csak annyi reakció, hogy új kolléga vette át az ügyet. Ezért mondtam hogy várok még hogy mit válaszol (vagy válaszolsz? mert gondolom úgyis csak te tudsz belenyúlni a játékba manuálisan), és ha nincs eltörölve a sereg akkor pihentetem a hódot, mert így nem tudok mit kezdeni ezzel az orival.
|
Erről szól a szövetség. Ez nem újdonság az 1/A-ban, máshol is el lehet vinni a seregeket többtucat körre támadni. Ha nem olvasod el, hogy mi van odaírva, akkor ez lehet belőle. Tudom, hogy itt most nem Te voltál az, hanem az akkori vezér, és mégis Te szívsz, de ettől még ez így van rendjén. A vezér dönti el, hogy kit támad meg. Ő döntött úgy, hogy a top klánt támadja meg.