Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-12-2008, 13:52
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ööö, hát azért ez nem pont így működik. Ha azt lehetne jelezni, hogy FELÉD mennek seregek, és azokat vissza kellene fordítani, akkor kb mindenki jelezné ezt, akit megtámadtak. Micsoda gonosz dolog, azonnal fordítsuk vissza a támadó ország seregeit!

Értelemszerűen ilyen jelzésekkel nem tudunk foglalkozni.

A félreértések elkerülése végett: az olyanokkal sem, ahol figyelmetlenségből egy messze levő szövetséges is vive lett a támadáshoz. Ezekre mindenki figyeljen oda.
Hm, szerintem ez lazan erdemelhetne egyedi elbiralast. Szerintem eleg zavaro lehet folyamatosan ezt latni a tavolban, es nem csak klan, de egyeni csataknal is. Foleg ha kv vegen tavolozik az ember, es fogja fel, hogy mit lat, es dontson is, extra zavaro lehet egy ilyen kiiras....

Ilyen alapon ha utalok egy klant, egy egyfos mittomen 200 hekis ori rakuld 1 tamadot klanban, es akkor x ideig _kenytelen_ ezt nezni a tamadott klan?

Szerintem ilyenkor is torolni kellene, amikor nyilvanvalo, hogy csak szandekos bosszantas a cel, es nem a haszonszerzes. (vagy ekkora baki, mint most, de ez gondolom 5-6 evente fordul max elo)

Last edited by Remedy; 08-12-2008 at 13:54..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post: