Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-29-2006, 16:03
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Lightbulb

Jo! Igenis szep eredmeny az a 6 millio pontos klan, es tenyleg elismerest erdemel... Nagyon sok munka, ido energia van benne! Csupan csak a hogyannnal van a gond!
A mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe! Szamolgssak mar ki az okosok hogy egyaltalan lehetseges-e megdonteni oket, mivel a jatekosok egyresze le lett becsulve hogy nem tud jaccani meg hasonlo!
Nem tudom mi lenne a jatek uzemeltetoinek a velemenye ha valamelyik alsobb szinten ezt a strategiat alkalmazna egy barati tarsasag hogy egymast segitjuk es mivel ott nem az elso hely hanem a top 30 a cel igy nem engedunk fel oda senkit, ez alltal a gyors csopibol nem lennenek tovabb jutok a 2/B-be! (a 1800-as kor ido se lenne gond mivel a barati tarsasag folyton tudna uj orszgokat hozi fel a lazados orszagok helyett!)
Volt itt emlites hogy nehogy mar egy par kulon kulon klanbol usse egymast mert az hogy nez ki!!!! Ez egy jatek es nem õk diktaljak a szabalyokat hanem a jatek! Ha egy versenyben egy testver kerul egymassal szemben azok se mondhatjak hogy nem jatszom mert a testverem... Javitson ki barki, ha tvedek, de az 1/A lenyege is az hogy elso legyen valaki! Elmeletileg az hogy a top 2. klan strategiailag vedo szerepet jatszik igy ellnekezik a jatek alap elveivel es igy akarmilyen javaslat jogos! Akar kotelezni oket a fordulasra, vagy eroviszony kiegyenlites vagy barmi!
Ha nem kovetik a jatek celjat, akkor nincs joguk elvezni az eredmenyeket!
Sehol se hallottam meg ilyet, hogy az elso hely a cel es a 2. csak azert hogy segitse az elso biztos helyet akadalyozza a tobbieket!

Ezen kell elgondolkodni!

Tudom hogy ez megint csak a top 1 klan jatekosainak a tamadasa, de hangsulyozom semmi bajom veluk, soha nem artottunk egymasnak, ha kell imaba foglalom a nevuket, bekereteztetem a screenshoot-ot hogy igen õk a legjobbak, de nem tudom elfogadni hogy a jatek ilyen jatekstilus mellett az õ vedelmukben all!

Reply With Quote