View Single Post
Old 05-07-2006, 10:06
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Az orszagot tokeletesen fent lehet tartani 5 körig simán birja.
Nos, ugyebar tulveszed a raktarat 35%-al gabonaval, azzal nyersz +1 kört. Igy maris 4 koros. Aztan kovetkezo korben az ehezes folyaman, elhagy x ember, nagy esellyel leallnak a raktarak, akkor venni kell katonat a piacon, es visszafokozni. Utana persze mennek el az egysegek, ha 5 korig nem nez az orira az illeto, meghal.
De! Van ugyebar a karavan, amivel lehet kajat kuldeni Egy szovetseges egy karavannal boven szinten tudja tartani az orszagot, 4 koronkent kuld 4 korre elegendo kajat S ez csak egy szovetseges. De mint odairtam fentebb is feltetelhez, aktiv szovetsegi elet kell hozza. S hogy miert erdemes egy ilyen orit megcsinalni? Ha mar fuggo az illeto, akkor elezze ki normalisan Jollehet, ez mar tenyleg tulzas, en 10 kocsma helyett nyomnék 10 hazat, hogy kicsit ehezhessen is, es akkor mar lazan megvan a 7 körös ország, ami szerintem jatszhato egy szovetsegben.

Cyby, szerintem az orszag nem rossz, en 10 barakkal es toronnyal kevesebbet tennek az orszagba, es epitenek igy 20 templomot.
Ha fent vannak a vedo varazslatok, akkor ez egy olyan massziv orszag. Jatszhato szerintem. Csak kell valaki melled, aki gombozget Neked lophato alanyokat, s olykor besegit levinni az ellenfel tolvajainak keszultseget.
Sponsored Links