Quote:
Originally Posted by Remedy
Hat, ha mar ide irjatok, elmondom a velemenyem.
Mire jo egy felelf?
Ugye:
a.) lopni
b.) eros supportalo egyseg a varis/hadisvaris melle, sot, extrem esetben nem is kell ilyen, a feles bevallalhat gombozo, artozo szerepkort is (de ehhez mar batorsag kell)
tamadni ugye nem tud...
Na most, 12% templommal gombozni neha ugyan tud, de artozni mar nem nagyon. Valamint egy tokosebb hadisvaris lazan leartozza, egy full varis, vagy a ketto kozotti meg lazabban.
Mit tud csinalni egy feles 0% tolikeszulivel? Megmondom: semmit. Szinte egy tag a szovibol megbenul teljesen. Marpedig 12% templommal egy kozepes szintu szovi kapasbol 0-n tudja tartani a feles tolikeszulijet kulonosebb megeroltetes nelkul.
Biztos ossze tudtok rakni egy olyan 18-20%-os templomos felest is, akinek azert viszonylag normalis hadi vedelme van. (segitsegbehivassal pedig meginkabb, akar tartos behivassal is, ha a szovik tobb ijat tartanak kicsit) Szerintem felesnel, es torpenel egyszeruen letszukseglet, hogy tf legyen. Kulonben nagyon tamadhato lesz.
Parancsoljatok, ez a velemenyem. Persze lehet, hogy 12% templommal is el lehet lenni, amig az ember bele nem botlik egy normalis szovibe. Na de csak azert, mert el lehet lenni, ne javasoljuk mar egy kezdonek egy alapvetoen hibas, nem mukodo elkepzelest...
|
Itt jön ugye az, hogy én viszont lazán átloplak téged
Bármilyen alkalommal amikor nincs szöviháború, én téged tudlak tekizni, szöviháborúban, tény, leviszik a készültségemet, de milyen gyakran is van egy kezdőnek szöviháborúja??
Én amondó vagyok, ha már előhoztad, hogy kezdőnek javasoljuk, akkor szerintem szívesen lopkodna téged (vagy valakit akit Te nem tudsz lellopni) tekire, vagy bármi másra, cserébe, hogy egy esetleges csatában leviszik a készülijét és csak varizni tud...
Ha már szöviháborúnál tartunk, az első, hogy elhasználom a készülim, hogyha ezt már nemtudom megtenni, mert a varis lebvitte, bontok 10% kocsmát, lefokozom a tolikat, képzem varinak és az otthonlévő pénzből pótolom a maradékot...8 kör mulva elég szép varimennyiséggel rendelkezzek, de továbbra is tudok ölni egy varis, a hadikat meg megpiszkálom egy kicsit varival...
Ehhzze még azt is hozzátenném, hogyha egy kezdő kapásból 20% templommal nyit, látja, hogy az jó, de ahogy jobban megismeri a játékot, próbálkozik majd minnél jobban kiélezni az orit, és nekem pl az első ami eszembe jutna, hogy kevesebb templomot tartok, és amint kipróbálja ezt a felállást, ugyanott tartunk, mintha az elején próbálta volna ki, tehát ennek az ideje előbb utóbb el fog jönni. Persze, lehet, hogy itt mindenki azt mondja neki, hogy ne csinálja, merthogy ez veszélyes, mert leviszik a készülijét, de mivel ember, ezért meg fogja csinálni...
Remélem ezen nem fogunk összeveszni, és mostantól minnél kevesebb mindenen...