View Single Post
Old 05-05-2006, 21:35
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Már megbocsáss CL, de ezen mit lehet félreérteni?

"A lebukott tolvajok mondjuk 10-30%-át (random, hogy ne tudd meg egyből, hogy neki mennyi tolvaja volt) ha megy ez a varázslat át tudod csábítani a Te tolvajaid közé. Mivel nagyon nehéz ez a varázslat, így nehéz folyamatosan tartani is (még helytartóval is)..."

Igen, ez azt jelenti, hogy ha bukik nálad 600 tolvaj, akkor 60-180 tolvaj (random) átáll hozzád (ugye azért kell a random, mert bukásnál a tolvajok 5%-a bukik. Így ha látod, hogy 60 tolvaj beállt hozzád, abból vissza tudnád számolni, hogy mennyi tolvaja van).

Így már érthető? És még így is durvának tartod? És át kéne keresztelni "csábítás" varázslatnak

Kisbér te nagyon te...
Pont ezt tartom dúrvának... Ha nálad bebuknak, akkor te kapsz tolit, tehát az ellen még nemcsak, hogy elveszt egy rakást, még téged is erősít(ene)... viszont ha kicsit gyakorlatiasan nézed a dolgot, akkor egy tolis szinte mindig tele van tolikkal, ha nincs tele, akkor jó eséjjel egy másik tolis befér hozzá (ergó nem bukik be), ha meg tele van, akkor nem fér el nála a kapott toli... és ez már amúgysem megtévesztés lenne, hanem tényleg csábítás... Itt viszont, ha a megtévesztést akarjuk használhatóvá tenni, akkor ne nevezzük már át csábításnak, hanem valami ehhez a névhez illeszkedőt próbáljunk kitalálni...
És születnek emberek.
Sponsored Links