Thread: Elmenő seregek
View Single Post
Old 07-24-2008, 21:43
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Na szóval, én már csak arra vagyok kíváncsi hogy ebben a fenti esetben, ti. h fele-fele megy el, milyen lesz ama bizonyos ori felépítése - vagy épphogy milyen nem.
Lehet kipróbálok egy orkot 140% barakkal, 10% raktárral és 50% házzal
Persze full paci és előtte gyűjtöm a tartalékot!
De ez az ötlet ég legalább fél évig elvetve

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ha megnézed nem is szóltam, egészen addig a kijelentésig, hogy ahhoz pénz is kell. Csak elmagyaráztam, hogy nem kell. Ha ez offolás, akkor offoltam, szánom-bánom bűnömet.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy kell hozzá pénz, legalábbis nem olyan értelemben aogy Te gondoltad. De igen, kell legalább annyi pénz, hogy 20-30 elitet vagy pacit vegyek a piacon, ami 1-1,5 milla...

De még mindig nem fogtad fel és fefe sem, hogy nem nagy dolog megcsinálni, nem sok idő, én ezt csak egyszer állítottam. Ez viszonyítási alap kérdése!!!
Egy anarchosnak 3, azaz 3, látod: három körébe kerül megcsinálni, nekem 75, azaz hetvenöt!!!
Ezt nem értettétek meg, pedig már leírtam...

Quote:
Originally Posted by fefe013 View Post
360 íjászt küldtem ki (akkor se lovat) jött visszafelé a sereg, kiküldtem még 360 íjászt, így összesen 338-nak nem volt hely (kopások, veszteség miatt)
169 ment el támadásra frissen kiküldött és a visszafelé érkező seregből is, tehát az el nem férő seregek fele-fele megy el egyik és másik seregből is..…

Remélem sikerült kielégíteni a kíváncsiságod, ezzel a nagy energiát és rengeteg odafigyelést igénylő teszttel...
Köszönöm szépen