Quote:
Originally Posted by Hüpike
20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos  ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza 
|
igaz, elírtam. Az abszolút minimális a 20. Attól persze lehjet konzervatívabban játszani, de NL10-re szerintem elég lenne a 20 is, ha állna mögöttem elég tapasztalat.
Pénzügyekről: Mint emlegettem korábban van egy oldal, ahol adnak ingyen pénzt (150$-t), az jól is ment egy darabig, asszem 750volt a csúcs. Aztán főleg saját hibák miatt elment kb a 30-40%-a. Úgyhogy 400$-t fogtam és levettem, és otthagytam a pókertermeket, egy időre. Kb 50$ maradt benn, meg az egyik terem annyira hiányolt, hogy ott is adtak 10+10$-t csak úgy ajándékba.
Szóval ezzel a 70$-ral nyáron elkezdtem Fix limitezni, hogy az majd jó lesz, sikerül kijátszani a függőbónuszt meg minden. De nem volt jó, úgyhogy 1hét után visszatértem az NL-hez, azóta növöget a pénzem szép lassan

Most megpróbálok egy új termet, hátha sikerül kijátszani a First depo bónuszukat