Thread: Póker
View Single Post
Old 07-24-2008, 12:50
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza
igaz, elírtam. Az abszolút minimális a 20. Attól persze lehjet konzervatívabban játszani, de NL10-re szerintem elég lenne a 20 is, ha állna mögöttem elég tapasztalat.

Pénzügyekről: Mint emlegettem korábban van egy oldal, ahol adnak ingyen pénzt (150$-t), az jól is ment egy darabig, asszem 750volt a csúcs. Aztán főleg saját hibák miatt elment kb a 30-40%-a. Úgyhogy 400$-t fogtam és levettem, és otthagytam a pókertermeket, egy időre. Kb 50$ maradt benn, meg az egyik terem annyira hiányolt, hogy ott is adtak 10+10$-t csak úgy ajándékba.
Szóval ezzel a 70$-ral nyáron elkezdtem Fix limitezni, hogy az majd jó lesz, sikerül kijátszani a függőbónuszt meg minden. De nem volt jó, úgyhogy 1hét után visszatértem az NL-hez, azóta növöget a pénzem szép lassan
Most megpróbálok egy új termet, hátha sikerül kijátszani a First depo bónuszukat