Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
Kerestem hasonló témában, de nem találtam, így arra gondoltam felvetem.
Régóta gondolkoztam rajta, hogy miért nem lehet a varázslókat is ugyan úgy fárasztani, mint a tolvajokat. Ahogy egy tolis is kiesik egy szöviháborúból, ha nincs készülija, akár 7 körre is (0% készültség, regenerálódás, tolvaj személyiség), úgy a varis, ha 50% alá varázsolja magát, akkor is a köv körben már ismét varázsolhat. Tehát a javaslaton, hogy legyen egy olyan tolvajakció, ami a varázslók készültségét csökkenti, ugyan olyan mértékben, mint a tolvajok felfedése.
|
szerintem ilyen azért nincs, mert ugye a varázslók a varázslatok feltételéhez is kellenek. (pl.: védelem, stb) na most emiatt ha a varikat lehet fárasztani akkor az sokkal nagyobb szívás mintha a tolikat fárasztanák szvsz. meg így még az óriásnak is kellene sok tolit tartania, áhhh ilyen ne legyen semmi értelme.
max akkor lenne jó, hogyha kb 3ad annyira csökkentené a készültségét mint a tolvajok felfedése. gondolj bele, ha egy félelf van egy szöviben. két tagot is képes anyira kikészíteni evvel, hogy még a védelmet se tudják felrakni. szal nem lenne jó és kész.