View Single Post
Old 07-21-2008, 11:54
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Szkukalek Igort választották meg csapatunk legjobbjának a szurkolók a Sheffield United elleni találkozón.
A felvidéki szélső remek játéka mellett gólpasszt is adott az angol csapat ellen, nem meglepő, hogy nagy fölénnyel lett a mieink legjobbja, hiszen a drukkerek 74%-a szavazott rá. Szkukalek egyébként a hétvégi edzőmeccsen, a Pénzügyőr ellen a kapuba is betalált.

- Nagyon örülök a szavazás eredményének.
- Már a meccs után láttam, hogy nagy fölénnyel vezetek a szavazáson, nagy örömömre az állás az elmúlt napokban sem változott. Úgy érzem, valóban jól ment a játék, nagyon ki voltam már éhezve arra, hogy pályára léphessek a Fradiban.

A tavaszi szezont úgy edzettem végig, hogy csakis az járt a fejemben, ősszel már én is segíthetem majd a csapatot. A Sheffield elleni találkozóval egyébként elégedett vagyok, bár bevallom őszintén, tíz perc után elbizonytalanodtam, amikor 2-0-ra vezetett az ellenfél.

Nem tagadom, egy pillanatra átfutott az agyamban egy kellemetlen vereség lehetősége, de ezt a gondolatot nagyon gyorsan elhessegettem, inkább arra koncentráltam, hogy tudnám én a lehető legtöbbet a felzárkózáshoz. Szerencsére a csapat is sokat javult, a végére már egy egészen szoros, izgalmas meccset láthatott a közönség.

Lassan már eljön a frissítés ideje, hiszen kemény edzéseken vagyunk túl, ami a Sheffield elleni meccseken is benne volt még a lábakban.
Reply With Quote