View Single Post
Old 05-04-2006, 20:54
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Tudom, azért álltam neki 17-es szint felett, hogy Transcended sigil stone-ok potyogjanak Illetve, valójában 20-as felett, hogy daedra cuccokat dobjanak a Dremora-k, de a 20 is 17 felett van
18 bezárt kapu után meg már eszemben sincs a save game/load game bűvészkedés Egyébként azt hittem, a Transcended sigil stone húde erős lesz, ha tulajdonságpontról van szó, de csak 12-t ér ... ez pedig alig több mint a Grand soul gem grand lélekkel töltve, hisz az 10.

Hát, a szintekkel mindig csínyján kell bánni, mert én pld Kvatch-ba 3. szinten bementem, megmentettem akit kellet, de a várost visszafoglalni csak 18. szinten mentem vissza és volt is nagy meglepetés, szegény katonákat alig tudtam megmenteni...
A kövek azért elég erősek így is, hisz néha az a +2 is jól jön... Főleg mikor egy bezárt szobában kergetőztem 7. szinten egy Lich-el, akkor sokat adtam volna egy ilyen cuccért...

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Az orknak annyi, ha nem oldod meg a küldetését, akkor harcol veled az arénában, ha meg kideríted, hogy a felmenője vámpír volt, akkor hagyja magát legyőzni (mondjuk kisétálni nem próbáltam harc közben, szerintem nem is lehet, míg az egyik fél nem fekszik).
Igen, ezt tudom, de én pont azt kérdeztem, hogy sikerült e megölés nélkül megoldani... ugyanis ha harcban csapod le, akkor kiír valami olyasmit (nem emléxem már a pontos szövegre), hogy amit tettél azt valami ismeretlen erő nagy örömmel veszi... és ez a szöveg jön elő akkor is, mikor te magad nyírod ki a vámpírvadászokat egy bizonyos küldiben az egyik város polgármesterétől kapott küldi miatt, míg ha hagyod, hogy ugyanaezen vámpírvadászokat a vámpírok öljék meg, akkor nem jön ez a szöveg. Ebből gondolom, hogy valahogy meg lehet menteni (és ezért nem vagyok 30. szinten sem még az aréna legfőbb bajnoka, mert megsajnáltam és nem akarom megölni...).
És születnek emberek.
Reply With Quote