Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Tudom, azért álltam neki 17-es szint felett, hogy Transcended sigil stone-ok potyogjanak Illetve, valójában 20-as felett, hogy daedra cuccokat dobjanak a Dremora-k, de a 20 is 17 felett van
18 bezárt kapu után meg már eszemben sincs a save game/load game bűvészkedés Egyébként azt hittem, a Transcended sigil stone húde erős lesz, ha tulajdonságpontról van szó, de csak 12-t ér ... ez pedig alig több mint a Grand soul gem grand lélekkel töltve, hisz az 10.
|
Hát, a szintekkel mindig csínyján kell bánni, mert én pld Kvatch-ba 3. szinten bementem, megmentettem akit kellet, de a várost visszafoglalni csak 18. szinten mentem vissza és volt is nagy meglepetés, szegény katonákat alig tudtam megmenteni...

A kövek azért elég erősek így is, hisz néha az a +2 is jól jön...

Főleg mikor egy bezárt szobában kergetőztem 7. szinten egy Lich-el, akkor sokat adtam volna egy ilyen cuccért...
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Az orknak annyi, ha nem oldod meg a küldetését, akkor harcol veled az arénában, ha meg kideríted, hogy a felmenője vámpír volt, akkor hagyja magát legyőzni (mondjuk kisétálni nem próbáltam harc közben, szerintem nem is lehet, míg az egyik fél nem fekszik).
|
Igen, ezt tudom, de én pont azt kérdeztem, hogy sikerült e megölés nélkül megoldani... ugyanis ha harcban csapod le, akkor kiír valami olyasmit (nem emléxem már a pontos szövegre), hogy amit tettél azt valami ismeretlen erő nagy örömmel veszi... és ez a szöveg jön elő akkor is, mikor te magad nyírod ki a vámpírvadászokat egy bizonyos küldiben az egyik város polgármesterétől kapott küldi miatt, míg ha hagyod, hogy ugyanaezen vámpírvadászokat a vámpírok öljék meg, akkor nem jön ez a szöveg. Ebből gondolom, hogy valahogy meg lehet menteni (és ezért nem vagyok 30. szinten sem még az aréna legfőbb bajnoka, mert megsajnáltam és nem akarom megölni...

).