Meg sem fordul Lipcsei Péter (36) fejében, hogy otthagyja a Ferencváros labdarúgócsapatát. A zöld-fehérek csapatkapitánya ugyanúgy nem tud a Fradi nélkül élni, ahogy nélküle is nehezen képzelhető el az FTC összeállítása. A rutinos játékos harmadik NB II-es szezonjára készül a Fradival, s mindent megtesz azért, hogy végre sikerüljön a feljutás.
- Nem tudom elképzelni az életemet a Fradi nélkül - jelentette ki Lipcsei, s ezzel véget vetett a vele kapcsolatos találgatásoknak. Az FTC csapatkapitánya a mai napig baráti viszonyban van korábbi edzőjével, Gellei Imrével, aki nem titkolja, hogy szívesen látná a középpályást az élvonalbeli Paks együttesében.
- Nem kaptam ajánlatot a paksiaktól. Annyi történt, hogy Gellei Imre nemrég az Üllői úton járt, s azt mondta, hogy még mindig NB I-es futballistának tart, akár játszhatnék is a csapatában. Ez nagyon jólesett, de Imre bácsi is tudja s megérti, hogy nekem a Fradi a mindenem - mondta Lipcsei.
Amikor az FTC vezetősége megvált öt idősebb játékosától, Vincze Ottótól (33), Vasas Zoltántól (30), Lisztes Krisztiántól (32), Mátyus Jánostól (33) és Bojan Lazicstól (33), Lipcsei leült beszélgetni Berki Krisztián vezérigazgatóval, hogy megtudja, rá számítanak-e. Berki biztosította arról, hogy vele elégedettek.
- Most úgy érzem, még legalább két évem van. Amikor 2006 nyarán kizárták a csapatot az NB I-ből, azt mondtam, úgy szeretnék visszavonulni, hogy nyerjek még a Fradival aranyérmet az élvonalban. Nagyon bízom benne, hogy a vezetők minőségi játékosokat igazolnak, s végre sikerül az NB I-be kerülni. Szeretnék még a Fradival az élvonalban focizni, de ez nem csak rajtam múlik majd - közölte Lipcsei.
Márkus a Fradival tárgyal
Lipcsei nem megy Paksra, de elképzelhető, hogy egy paksi játékos hamarosan csatlakozik a Fradihoz. A korábbi NB II-es gólkirály Márkus Tibor (29), aki a ferencvárosiaknál nevelkedett, egyre közelebb van ahhoz, hogy visszatérjen az Üllői útra.
|