Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 05-04-2006, 11:09
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation Fontos!

A játéktechnikáról:

1. Válassz magadnak egy színt, amivel írni szeretnél. Erre azért lesz szükség, mert ha több esemény történik egyszerre (pl: harc közben, mindenki tesz valamit körönként) átláthatóbb ki mit csinál.
Feketével én írok!

2. A szükséges dobásokat én végzem el (lévén nem lehet mindig mindenkinél kocka, meg különben is...) A dobások számszerű eredményéről nem fogsz tudni, csak a következményekről. Azért szeretném így, mert ez valamelyest jobban hasonlít a valódi cselekményekhez.

3. Ha szeretnél valamit megcselekedni a karaktereddel, azt írd meg a erre a fórumra, olyan megfogalmazásban és formában, amit nem bánsz, ha mások (a többi játékos, és a fórum olvasói) is látnak. Mivel a fórum moderált, ne lepődj meg, ha az üzeneted nem jelenik meg azonnal! Az üzenet akkor fog megjelenni, ha én azt jóváhagyom. Előfordulhat, hogy az üzeneted mások üzenetével egyesítve fog megjelenni (e miatt is fontosak a színek!), ezen se lepődj meg!

4. Ha valami olyasmit szeretnél tudatni velem, amit nem szeretnél, ha más látna, azt írd meg privát üzenetben (esetleg MSN-en, ha épp fenn vagyok). Erre azért van szükség, mert nem csak én egyedül vagyok modi itt, Aúú is az, és amit én látok a fórumon, azt ő is. Ha nem zavar, hogy ő is látja, akkor írd meg nyugodtan a fórumra, csak jegyezd meg, hogy ne tegyem mindenki által olvashatóvá.

5. Ugyan így, ha én szeretnék valami olyat közölni veled, ami nem tartozik másra, azt üzenetben fogom megtenni. Ezért kérlek, az itteni postaládádat rendszeresen tartsd karban, legyen hely az új üzeneteknek!

6. Ha játék során valami olyasmit szeretnél megbeszélni egy másik karakterrel, aminél nagyon fontos, hogy más játékos karakter ne hallja, akkor szólj, és megbeszéljük a lehetőségeket. Ne az én tudtom, és részvételem nélkül folytassatok ilyen társalgást! Csak tényleg indokolt esetben folyamodj külön megbeszélésekhez! Alap esetben ezen a fórumon megvitatod a másik karakterrel, amit szeretnél, a többi játékos meg, mivel nincs jelen a karaktere a megbeszélésen, úgy tekinti, hogy nem tud erről a társalgásról.

+1. A játékos nem egyenlő a karakterével. Ha össze is különbözöl valakivel, ne vidd át játékon kívülre. A karaktered ellen irányuló élcelődést, sértést, satöbbit, ne vedd magadra! Ugyan így ne hozd be a játékba, a más játékossal való játékon kívüli konfliktusodat!
E helyen felhívom a figyelmed a szerepjátékos etikettre (más játékos karakterét szándékosan nem öljük meg, stb)! Amennyiben nem vagy tisztában ezekkel a morális szabályokkal, lapozd fel a szabálykönyv elejét, és olvasd el!
Amennyire ismerlek titeket, nem hiszem, hogy erre a pontra feltétlenül szükség van, de biztos, ami biztos...

Ha valakinek valamilyen észrevétele, javaslata van bármely ponttal kapcsolatban, küldjön privát üzenetet.

A történet kezdetének időpontjáról:

1. A játék P.sz. 3736-ban Arel harmadik, Sólyomszárny havának 18. napján kezdődik, Tiadlan fővárosában Elya-ban.

2. Az Első Törvénykönyv szerint Ynev jelenideje P.sz. 3690, tehát ehhez képest a kalandjaitok a jövőben fognak játszódni.

3. A d20-as új alapkönyvben P.sz. 3900-ig benne vannak a jelentősebb történelmi események. Kérek mindenkit, ne ezekből induljon ki a játék során!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 06-07-2006 at 18:17..