Quote:
Originally Posted by Alba
Nem akarok kötekedni de A ba te jaccol nagy hekiszamon???
Varikkal nem sporolsz?Erdekes kivancsi lennék hogy a sereged a toljaid es a sereged szama mekkora.Es meg a termelésed is mennyi..
Amugy meg akkor sem kell vari...Ha beutnek visszamesz...Amugy meg a beutes ellen a seregek a nyerok.
|
Szerintem pedig direkt kötekedni akarsz...

Igen, hébe hóba játszom ott magas hekin...

Egyébként mint írtam, egyéniben semmit nem érsz 4% templommal törpeként és kíváncsi vagyok, hogy mész vissza egyéniben, ha 30%-al gyengébb a haderőd, mert nem tudod feltenni a vérszomjat, miközben az ellenfélnek bizti, hogy van 30% torony védője is... törpeként úgy pattansz, hogy öröm lesz nézni... De azt is mondom újra, hogy kláncsatában ez nem számít és törpeként nem varikon sprólnék... de spec nem vagyok törpe ott (így én varin is tudok spórolni)... de a törpénk sem varin spórol... és, hogy mennyi a termelésem? Nincsenek bányáim, azon pld spórolok... Sőt van még pár épület ami nálam (nálunk) hiánycikk...
Quote:
Originally Posted by Alba
Magas hekiszamon meg a klantamadas miatt ugy is barakkos orszagok vannak, es a törpe is barakkos.Ha meg valaki kiut ram sereget cserelek es visszautok ra....
Azert a törpe nem oylan gyenge hadis hogy ezt ne tudna megoldani...
|
Magas hekiszámon az egyéni támadások is előfordulnak, bizonyos időszakokban gyakrabban mint alacsony hekiszámon... és igen, mindenkinek van sok barakkja meg tornya és a törpe barakkos IS... ha pedig valaki kiüt rád, akkor nem bizti, hogy van kint sereg, hogy cserélj, valamint aki fullra kitámad távolról sem védtelen, sőt, ha van klántársa a közeledben, akkor ebből igen érdkes adok-kapok lesz...

De ezt már nem részletezném, majd mindenki megtapasztalja saját maga...