amugy anarch kozpontban lemondtam én is a modiságomrol (hátha segit )és jupit is rábeszéltem hogy mondjon le

de végulis mind1 akár másik forumot is ki lehet nevezni publikusnak

teljesen mind1 melyik az...
a lényeg hogy legyen ilyen

más forrofeju modijeloltet nem ismerek ugyhogy az anarch modikal nemhinném hogy bármi más probléma lehetne ezekután

remélem ati is igy fogja látni

vannak ilyen emberek akik hirtelen felindulásbol képesek megondolatlanul cselekedni és kinyitni a szájukat

ez vérmérséklet kérdése és nem feltétlen tehet róla az ember

az ilyeneknek nem szabad modinak lenni mégha csak évente 2szer borul el az agyuk akkor sem

mondjuk koraban valaki mas is emlitette hogy ezzel az emberi tenyezo dologal még sok gond lehet

mindenkinek lehet rossz napja es veglegesen kitilthat olyat aki nem érdemli meg

tehát én még mindig azt mondom köröket adhassanak a modik a publikus forumokon de a végleges kitiltast egy admin felé kelljen jelezniuk és megindokolniuk hogy csak ő tilthasson ki embereket onnan

mindenképp egyszerubb mint a suportra érkezo reklamáciok sokaságat feldolgozni és kiértékelni hogy melyik volt jogos es melyik nem meg kézzel leszedegetni a tiltást az orikról

ha ez megvalositható mindenképp jobbá tenné ezt az uj rendszert ami a kiforratlanságbol adodoan még sok gyerekbetegséget hordozhat magában

továbbá sztem játékosokat veszithet a hodito a leendo publikus modik hibáibol és tulkapásaibol kifolyolag.......
ugyhogy ezen a kitiltasi rendszer dolgon szerintem érdemes lenne elgondolkodni picit