Quote:
Originally Posted by Burning
na akkor nyitok ennek itt egy topicot, hátha jobban odafigyeltek így rá 
megnyítottam (tudomásom szerint) az első kezdők számára fenntartott fórumot...sokakat valószínű idegesített egy kicsit, mikor jöttek a kezdők és olyan kérdések sorát tették fel, amikhez csak a súgót kellett volna elolvasni...
én már csak úgy nosztalgiából játszogatok, így megnyitottam egy fórumot a számukra, ahol beszélgethetnek egymással, teljesen egyenjógúak, és ahol, ha hülyeséget kérdeznek sincsenek leoltva, hanem segítek nekik és megmondom a választ valamilyen módon (hol találják meg pontosan a súgóban, megmondom magát a választ, stb....)
aki úgy érzi, hogy kezdő az zöldeljen és máris csatlakozhat illetve segítőkész, tapasztalt játékosokat is szívesen várok
várom a zöldeket ide: Winnie the Pooh (#538115)
|
Az a gáz hogy egy kezd előbb hagyja abba a játékot minthogy kijöjjön külső fórumra plusz ha jól tudom h nem is vagy fórumtag el se éred a külső fórum linkjét máshonnan meg max. dipiből tudja meg hogy te figyi van egy ilyen fórum ahol segítenek neked. Szerintem ez a próbálkozás mint halottnak a csók kb. annyi.
De amúgy tiszteletreméltó és becsülendő próbálkozás!
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|