Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 06-27-2008, 12:48
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Nekem is fiam van, majdnem akkora mint te Red ... ő is focizik a haverjaival, és volt rá példa hogy átrúgta más kertjébe vagy házfalának a labdát. Nem szóltak nekik érte. Én viszont igen, mert nekem nem tetszett hogy a fiam mást esetleg zavarhat vagy kárt tehet valamiben akaratlanul is ... vettük a fáradságot és kerestünk a srácoknak egy olyan helyet ahol úgy játszhatnak, hogy közben nem zavarják egyik szomszéd nyugalmát sem, vagy törnek le növényeket más kertjében a labdábal.

Mindent meglehet oldani úgy hogy ne legyen konfliktus csak akarni kell. Nem azt kell nézni hogy mettől meddig lehet zajongani, hanem azt, hogy neked és a szüleidnek is valószínűleg még elég sokáig ott kell élnetek és jobb békében lenni a szomszédokkal, mint ilyen marhaság miatt haragot tartani/szítani. Tuti találtok olyan helyet a játékhoz ahol nem zavartok senkit és ti ugyanúgy jól fogjátok ott is érezni magatokat.
Akkor már kerestünk volna, de nem tudunk máshol....a focipályára lejártunk napközben de nyáron nem lehet napközben focizni, mert meleg van.Este meg ugye a vagányok vannak a pályán....Virgáokat pedig nem törtünk még le eddig, csak nekünk a kapunkat törtük el, mert régi.Igaz nem egyszer törtük el, és a szüleim nem szóltak semmi, csak annnyit hogy csináljuk meg.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote