Quote:
Originally Posted by Reni
Nekem is fiam van, majdnem akkora mint te Red ... ő is focizik a haverjaival, és volt rá példa hogy átrúgta más kertjébe vagy házfalának a labdát. Nem szóltak nekik érte. Én viszont igen, mert nekem nem tetszett hogy a fiam mást esetleg zavarhat vagy kárt tehet valamiben akaratlanul is ... vettük a fáradságot és kerestünk a srácoknak egy olyan helyet ahol úgy játszhatnak, hogy közben nem zavarják egyik szomszéd nyugalmát sem, vagy törnek le növényeket más kertjében a labdábal.
Mindent meglehet oldani úgy hogy ne legyen konfliktus csak akarni kell. Nem azt kell nézni hogy mettől meddig lehet zajongani, hanem azt, hogy neked és a szüleidnek is valószínűleg még elég sokáig ott kell élnetek és jobb békében lenni a szomszédokkal, mint ilyen marhaság miatt haragot tartani/szítani. Tuti találtok olyan helyet a játékhoz ahol nem zavartok senkit és ti ugyanúgy jól fogjátok ott is érezni magatokat.
|
Akkor már kerestünk volna, de nem tudunk máshol....a focipályára lejártunk napközben de nyáron nem lehet napközben focizni, mert meleg van.Este meg ugye a vagányok vannak a pályán....Virgáokat pedig nem törtünk még le eddig, csak nekünk a kapunkat törtük el, mert régi.Igaz nem egyszer törtük el, és a szüleim nem szóltak semmi, csak annnyit hogy csináljuk meg.