Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 06-27-2008, 11:31
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

BigPi: 3-an fociztunk tegnap is, és abból mind a 3-an ott lakunk előttünk.Anyukám úgy aludt, hogy amikor bementem fel se kelt.Haverom anyukája terhes, ő se szól semmit.Másik haveromék szülei szintén nem szólnak semmit.arréb két házra van kétkisgyerek, pk se szólnak semmi.Tudnak aludni.
Nem mi voltunk először bunkók, hanem az öregember.A saját udvarunk meg sajnos kicsi, mert sövény ,szallona sütő, és 4 fa van ott, és nem tudunk focizni.

Goldy:Nem nap mint nap, és nem is ordibálunkHangos szó is csak nagyon ritkán forul elő.Kb. 4-5 naponta szoktunk focizni, és ő szerintem nem a munkát pihenné ki, mert 1-kor már hazaér a munkából ha dolgozik, de legtöbbször otthon van egész nap.

Vityu:itt nyírszőlőben,(kertváros) két focipálya van:
1. a fentebb említett nagymenők pályája.
2. az iskola pályája, ahova ha bemegyünk ránk hívják a rendőrséget.

tdomo:említettem milyen helyek vannak, nos te melyiket választanád?a pihenésre is írtam fentebb, szerintem rajta kívül mindenki tud pihenni...Én sem ütöttem meg még felnőttet, és tudok tisztelettudó lenni, ha velem úgy bánnak ahogy egy gyerekkel kel.De mivel már majdnem megcibálta anyukámat, olyanokat mond hogy kirúgja a szemünket, ezek után nem úgy vélem, hogy tisztelettudónak kéne lennem vele szemben.

Tsobi: köszi nem kell segítség
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote