06-26-2008, 20:42
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Miért van az, hogy egy tök jófej embernek olyan rosszindulatú apja van, hogy az nem igaz.Nem lehet az utcán focizni, mert ő nem tud tőle aludni, de a többi szomszéd igen.Ha bepattan hozzá a labda bármikor, reggel, napközben vagy este, rögtön cirkuszol, ma este például egy nagykéssel jött ki.Oda akart hívni magához, hogy "beszélgessünk".Én mondtam nem, erre letette a kést.Akkor se mentem oda hozzá, igaz ekkor már inkább azért, mert félek ha megüt, akkor nem bírom ki hogy ne verjem meg.Nem tehetek róla ilyen vagyok.Vehemens.Azt hozzá kell tenni hogy alkoholista, hetente cseréli a ruháját, a szakálla borotvát/ ollót nem nem lát.Ezek után legyünk kint sokat, mert ugye az az egészséges...Nos az ilyen "emberek" miatt van az, hogy sok gyerek a gép előtt ül.
Most lenne egy kérdésem: van az a csendrendelet vagy mi, és hogy az konkrétan mit mond, meddig lehet hangoskodni?
|
Gyere holnap Jászberénybe LARP-ra, egész hétvégén kint leszünk az erdőben, se szmog, se késes bácsi, csak 70 elmebeteg polifoamozott fakarddal a kezében  
|