Quote:
Originally Posted by Goldy
A T 5. szintű csoport oda nem kell "felvinni" orit...
|
Vsszaolvastam, hogy ezt mire írhatod, mert első ránézésre fogalmam sem volt. Lemaradt egy 'n' betű. "felvittem egy orit T-ben" lett volna a helyes szóhasználat, pusztán gépelési elütésről van szó.
Örülök, hogy csatlakoztál 3. tagnak ahhoz a 2 emberhez, akik mindegy mit írok. mindegy hol, belekötnek egy elemi apróságba, ezzel aláásva azt a lényeget, amit a hozzászólás jelent.
Egyébként a fenti magyarázaton túl a "felvittem egy orit T-be" mondat vég is tökéletes volt, lévén, hogy "lentebbről", azaz az anarchista szintről 'zéróztam' oda "fel" egy országot.
Szóval a korábbi hsz-em mondat- és szóhasználata, ragozása és egyéb tulajdonságai vitathatatlanul megállják a helyüket mindkét esetben.
De még mielőtt valaki beleköt abba, hogy 2 (azaz kettő) 5. (azaz ötödik) szintű csoport nincs egymáshoz viszonyítva feljebb, avagy lejjebb, így nyíltan elnézést kérek mindenkitől, akinek súlyos lelki traumát okoztam,
Helyesbítek: A felvittem szó helyett kéretik az átvittem szót érteni, amennyiben az odakerülésem folyamatát szeretné valaki pontosan feltérképezni. De a helyes értelmezése továbbra is az marad, hogy a T csoporton belül vittem fel egy országot lépéshatár fölé. Tulajdonképpen egyébként a mondat további része ezt is igazolja, mivel megjegyeztem, hogy már feljebb van az ország. Tehát aki nem ragadt le az első sorban egy gépelési hibán, az valószínű rájött, hogy lemaradt egy 'n' betű a "T-be" végéről. Mindenesetre bocsánat.
Dragi, köszi, mint látod ott a röhögő fej, ez azt jelenti, hogy nem ócsároltam Red-et, próbáljuk meg elkülöníteni a poént a leszólástól. Egyébként meg nem tudtam, hogy nyilván tartod Red összes országát... Én nem teszem, de biztos ez is az én hibám.
De végülis mindegy. +1 letiltott topic ide vagy oda, már nem számít. Legalább ezt se olvasom, több időm marad másra.