View Single Post
Old 06-25-2008, 23:42
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Mona View Post
Remélem a fórin dühöngést is ide lehet írni.
Nem tudom elképzelni, hogyan lehet ezt megtenni, hogy mindenkibe belekötnek és megusszák. Nem lehet már a T-fórumra beírni, mert tuti belédkötnek, és mindig rádbizonyítják hogy te vagy a hülye, a kötözködős. 2 szemét alak ( finoman fogalmaztam) miatt nem használhatjuk a fórumot.
Ugy de ugy ...
Ha büntit kapnak, akkor is más miatt ( szerintük), és tuti minden kék számos kivételezett dög. Kék számosok azok hülyék és nagyképüek, még akkor is, ha megpróbálnak velük emberi hangot megütni. Ha meg kezdő vagy, és barátságosan szólsz 1 kék számoshoz, akkor dög is vagy,és áruló.
Az ilyenek mit keresnek itt ???
Nah, mindegy, evvel csak magamnak ártok.
Boccs Móncsi, ezt most vettem észre...
Teljes mértékben igazat adok, egyszer felvittem egy orit T-be (aztán léptem vele, már feljebb van..), akárhányszor írtam fórumra, jött 4 alak, akik szó szerint minden szóba külön külön belekötöttek, bizonygatták, hogy én teszem tönkre az egész fórumukat (merthogy véleményük szerint az a fórum az ő 4-ük és baráti körül tulajdona..(volt... jó ez a mostani módosítás! tetszik!), és hogy jó lenne, ha nem írnék oda.

Nem tudták, hogy enyém az ori, meg nem is ismernek, én se őket, látszott rajtuk, hogy pusztán a szemétkedés élvezetéért csinálják...

Nem írom ide azt a 4 embert, mert megsértődnének eléggé...

De üdvözlöm az új fórumrendszert, egyre jobban előjönnek az előnyei a hátrányokkal szemben!!!!!

De ha gondolod Móncsa, pm-ben küldök 4 nevet...
Reply With Quote
Sponsored Links