View Single Post
Old 06-24-2008, 10:32
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Szerintem addig kotródj innen, amíg ilyen szépen fogalmazom meg a dolgokat.

Az ég világon semmit nem teszel hozzá a fórumélethez, az utóbbi fél éves """"teljesítményed"""" kimerült abban, hogy 2 hetente idejössz, és engem basztatsz. Mindegy hol. Mindegy mivel. Akármilyen témakörben be tudsz írni valamit, aminek az adott témához semmi köze, csak hogy nekem árthass vele. Tök mindegy, hogy mit írsz, csak hogy találj valamit amit a korcs gondolkodásoddal velem szemben ki tudsz forgatni. Jó szórakozást a továbbiakban is.

Ha a könyvtárakról írok, abba kötsz bele. ha az időjárásról, abba. Ha csak úgy beszélgetek valakivel, akkor odajössz harmadiknak belémrúgni, pusztán szórakozásból. Mivel értelme nem sok van. Igazából egyetlenegy értelme van annak, amit csinálsz, hogy valamilyen korcs lelki sérelmedet rajtam éld ki.

Ennek a hozzászólásodnak sincs semmi értelme, gyakorlati haszna, hiszen az összes pozitív intelligencia kvócienssel rendelkező játékos érti, hogy mire gondolok, amikor azt írom, hogy XY hektár nem sok, vagy nem nagy, vagy nem irreális.
Lévén, hogy egy házzal, tanyával, stb-vel rendelkező XY könyvtáras tekiíró sem nagy ország, és nem irreális. Látom, ez számodra túl sok. Nem megy. Ne erőltesd a gondolkodást, nem szeretném, hogy bajod essen! Ne terheld túl az agyadat, mert agyvérzés kaphatsz. Az meg nagyon csúnya dolog, szerintem nem szeretnéd kipróbálni. Én meg szeretnélek tőle megóvni.

Keress fel egy pszichiátert, azt hiszem eljött az ideje.

Az ilyen hasznos emberek miatt fogok legközelebb az abortusz mellett érvelni.
ON:

Last edited by [HTPA]GeeForce; 06-24-2008 at 10:43..
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post: