View Single Post
Old 06-23-2008, 21:41
-Hiena-'s Avatar
-Hiena- -Hiena- is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Nos én is azt hittem hogy ismerlek és esetleg nem fogsz seggnyalónak nevezni de hát tévedtem Nos ha érdekel igen nem tudtam a részletekről de teljesen jogosnak tartom még mindig a kitiltásodat és már a részleteket is tudom és teljeséggel igazam volt abban hogy megérdemelted a kitiltást és igen szövik voltunk tavaly U-ban egészen addig amíg hátat nem fordítottál a szövinknek és szartál a fejünkre Köszönjük Emese! mindegy ezt én sose vetettem a szemedre de azért kicsit elgondolkozhattál volna ezen mindegy részemről téma lezárva és nem érdekel a véleményed sem az hogy mit gondolsz!
Tevedni emberi dolog. Azert vagy az ami mert nem tudtad mi volt csak azt, hogy kinek a kegyeit keresed.
Az erintettet megkerdeztem es egyaltalan nem sertettem meg semmivel. (nem is tennem mert csipom) Pelda volt a temahoz kapcsolodo javaslatom melle.
Ja, es nem en voltam az aki fellepett 4-be, ugyhogy ez sem volt fair.
Ez a kis incidens jelentektelen de tanulsagos volt.
Nem irom le a megoldasi javaslatom ujra. A korabbi hozzaszolasaimban mar ismertettem.