Quote:
Originally Posted by -Hiena-
Megerositem a korabbi eszreveteleim miszerint az uj forumok tobbek kozott azert nem helyettesithetik a regi forumokat mert a leheto legalkalmatlanabb emberek nyitottak es moderaljak oket. Ezek nem kozos, ill csoportforumok hanem rajongoi klubok. A temanyitok rajongoi klubjai.
Kultura Gergo? Tortent, hogy official W forumon egy csoppet sem serto (inkabb hizelgo) evodo mondatot cimeztem egykori szovisemnek amit a "moderátor" (Orsi) 0 koros kitiltassal dijazott. Azt hittem vicc, ezert beirtam, hogy "netilcsá' ...ki!  " Ekkor erkeztel meg Te, kedves Gergo. Az elozmenyekrol semmit sem tudtal de ez nem akadalyozott meg abban, hogy orrbafejelest igerj. Mellesleg veled is szovik voltunk tavaly U-ban es eddig a pillanatig azt gondoltam, hogy joban vagyunk. Gondolom, Te a tettlegesseggel fenyegetesert szobeli figyelmeztetest sem kaptal. Na nem baj ez mert egy kattintassal megszuntettem az ottani tagsagom de azert sajnalom a leendo ujonc, vagy gyengebb idegrendszeru aldozataitokat. Ilyen elbiralas konnyen csinal a baranybol duhongo vadallatot.
Semmikeppen nem lenne szabad ehhez hasonlo forumokat hivatalos csoportforumra utalo nevvel engedelyezni. Legyen inkabb x es baratai klub. Az korrekt lenne.
|
Nos én is azt hittem hogy ismerlek és esetleg nem fogsz seggnyalónak nevezni de hát tévedtem  Nos ha érdekel igen nem tudtam a részletekről de teljesen jogosnak tartom még mindig a kitiltásodat és már a részleteket is tudom és teljeséggel igazam volt abban hogy megérdemelted a kitiltást és igen szövik voltunk tavaly U-ban egészen addig amíg hátat nem fordítottál a szövinknek és szartál a fejünkre Köszönjük Emese! mindegy ezt én sose vetettem a szemedre de azért kicsit elgondolkozhattál volna ezen mindegy részemről téma lezárva és nem érdekel a véleményed sem az hogy mit gondolsz!
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|