Quote:
Originally Posted by Ati
Jelenleg kb 70 fórum van (oké, ebből hosszútávon 10-nél többnek nem jósolok hosszabb jövőt), mindenki kedvére válogathat. Ha egy fórum nem tetszik ilyenek miatt, akkor otthagyod, szerintem van még bőven elég, ahol tudsz beszélgetni azokkal, akikkel egyébként is beszélgetnél.
Továbbra is azt mondom, hogy a szabad fórumválasztás volt pont a lényege ennek a változtatásnak, ezért ha egy fórum stílusa (amit a fórum moderátorai vagy tulaja képvisel) nem tetszik, akkor azt a fórumot otthagyod.
|
Ne haragudj akkor ezentúl ha egy moderátor éppen olyan hogy lekurva anyáz mindenkit akkor ezentúl kurva anyázós fórumok is lesznek ? ezt ugye te se gondolod komolyan! Ez gyakorlatilag totálisan szembe fordul az egész eddigi fórum jelenségnek ahova legalább egy csipetnyi kultúra beszivárogott legalább azzal hogy van egy hely ahol nem szidhatják egymást rogyásig az emberek erre te még ezt a kicsi kultúrát is elveszed tőlünk???? Hát Ati ne haragudj de ha ezen nem változtatsz én konmolyan mondom nem akarok ezzel a játékkal játszani káromkodós szenny játékot bárhol találok a neten .....
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 06-22-2008 at 18:47..
|