View Single Post
Old 06-21-2008, 19:52
kakasapó kakasapó is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by kakasapó View Post

Be kell látnom, az új rendszerre szükség van..
Ellenben a meghívásos rendszer gátolja a kapcsolatok fejlődését, nehézkes (főleg az újoncok számára) és kesze-kusza a sok hirtelen indított új fórum miatt.

Javaslatom szerint maradna a jelenlegi meghívásos rendszer, de lenne egyetlen közös, az összes 5-ik szintű csoportot is magába foglaló, meghívó-mentes fórum is.
[quote=Tavacska;18134

rendben, de honnan ismerek meg újoncokat? hisz az A-ból és b-ből nem látom az alattam lévő csoportok listáját :-((([/QUOTE]

Quote:
Originally Posted by -Hiena- View Post

Maradnanak az uj forumok es mellette lenne egy kozos, vagy csoport forum amihez nem kell meghivo. A kulon aktivalas es a mellozes megoldja a sztem problemakat. Aki nem akarja, nem hasznalja a kozos forumot. Az eletben is ugy van. Ha nem tetszik pl egy musor akkor nem nezed. Masnak meg tetszhet.
Off.
Ha elolvastátok volna topic kezdőjét, akkor látnátok, h azonos véleményen vagyunk
Annyit még hozzáfűznék, hogy nem vágyom moderátori szerepkörre a közös, meghívó nélküli fórumon. Nekem tökéletesen megfelelt az eddigi fórum is. Próbálkozásom arra irányul, hogy annak egy kissé módosított változatát visszakapjuk. Atit is meg lehet valahol érteni, hiszen a tahóktól épp minket szeretne megvédeni. Hagyjuk meg a jelenlegi rendszert IS, lehessen kissé különvonultan, szűkebb környezetben IS beszélgetni. Akinek meg tetszett az eddigi, az hadd kapja vissza azt.
Reply With Quote