Megfigyeltem, hogy szinte kizarolag azoknak tetszik az uj forum akik valamilyen forumon fonokoskodnek. Szinte minden javaslatuk a "hatalmuk" kiterjeszteset szolgalna. Gyakorlatilag minden eddigi csoportforum utodot olyan ember nyitott aki legkevesbe sem alkalmas semmifele biraskodasra. Egy ujonc -felteve h bejut egy ilyen forumra- ezen emberkek megnyilvanulasain at iteli meg a jatekot es az uzemeltetoit! Kutyakozonseges jatekos, a neve mellett "Moderator" felirat. Sztem siman uzemeltetonek nezi oket minden kezdo. Nem szerencses dolog.
Gondolom a bonusznal reklamozott testveroldalt is Attila keszitette.
Ott lattam ezt a megoldast:
"Hogy a kultúrálatlan hangnem ne okozzon kellemetlenségeket, ezért a játékban alap helyzetben nincsen lehetőség az üzenetküldésre. Ha azonban úgy gondolod, hogy nem zavar, ha esetleg másoktól ide nem való hangvételű üzenetet kapsz, akkor lehetőséged van beklapcsolni a levélfogadást. Természetesen küldeni is csak akkor tudsz üzenetet, ha ez be van kapcsolva, de csak olyannak, aki szintén vállalta, hogy fogadja mások üzeneteit. (Kivétel az adminisztrátori üzenet amit mindenki megkap, függetlenül a beállításától.)
Ha egyszer bekapcsoltad a levélfogadást, akkor többet nem fogod tudni azt kikapcsolni, ezért kérünk, hogy csak akkor kapcsold be, ha pontosan tudod, hogy mit csinálsz."
Maradnanak az uj forumok es mellette lenne egy kozos, vagy csoport forum amihez nem kell meghivo. A kulon aktivalas es a mellozes megoldja a sztem problemakat. Aki nem akarja, nem hasznalja a kozos forumot. Az eletben is ugy van. Ha nem tetszik pl egy musor akkor nem nezed. Masnak meg tetszhet.
|