Csokorba gyűltek a kérések, kérdések az új fórummal kapcsolatban:
1 Szeretnénk kérni, hogy az úgynevezett "szőnyeg", tehát a frissen áthelyezettek listája csak olyan fórumokon jelenjenek meg, amely fórumokat 5/Y-ból hoztak létre.
2 Az anarchista csoportban játszóknak nem megoldás, ha a "lánc összes orija be tud lépni a fórumba", mert sose volt kötelező egy láncon tartani anarch orikat, ennek megfelelően nincsenek is egy láncon.
3 Az anachista csoportban játszóknak nem megoldás, ha az "egy e-mail címen lévő országok be tudnak lépni a fórumba", mert sose volt kötelező egy e-mailon tartani az orikat, ráadásul nem is célszerű. 100-asával "csomagolva" (100ori/1mail) átláthatóbb, nem kapsz napi 500 levelet.... Tehát nem 1 mailon vannak.
4 Felmerült javaslatként több helyen is, hogy a frissen csaoportba kerülők (direkt így írtam!*) automatikus jogot kapjanak a fórumhoz**!! A moderátorok majd dolgoznak, azért vannak***. Ezt támogatom!
* fellépettek, lefordultak, frissen regeltek, áthelyezettek, stb stb...
** Abba a fórumba kapjnak automatikusan belépési jogot, amely fórumot a vele azonos csoportban lévő hozott létre. Példa: 5/X-ből csalás miatt anarchista csoportba helyeznek valakit.Akkor ő 5/Y-os lesz. Kapja meg az Anarchista Központ-ba az automatikus írásjogot meghívás nélkül. Vagy új játékos vagyok, regisztrálok, és az 5/W-be kerülök. Automatikusan kapjak írásjogot az olyan fórumokra, amiket 5/W-s országok hoztak létre. Majd ha pöcs vagyok, a modik rendbe raknak. De amíg nem vagyok az, ahnem jó arc vagyok, addig számomra minden olyan, mint "régen", hiszen a belsőre is csak be kellett írnom.... stb stb.
*** semmi értelme a moderátoroknak, hiszen a nem kívántak alapból nincsenek behívva, ezáltalá NINCS MIT / KIT moderálni.. A modeiknak jelenleg annyi értelme van, hogy az anarchiosok saját orijaikat hívogatják be fórumokra a mod jogukkal, hogy ne kelljen állandóan 1 oriban tartózkodniuk, ha beszélgetni akarnak ismerőseikkel, barátaikkal, ellenfeleikkel, stb stb.
A fentiek figyelembe vételével sokkal szimpatikusabb lesz az új rendszer, és szerintem hamar meg lesz kedvelve, és mindenki hozzászokik rövid időn belül.
|