Kedves Attila!
Először valami hosszút akartam írni de aztán meggondoltam magam. Miért pont most lenne értelme?
Amikor elkezdted a játekot fejleszteni és amig akívan játszottál szerintem egészen más célok vezéreltek munka közben mint manapság. Nekem úgy tűnik, hogy egy jó ideje a maximum bevétel es minimum időraforditás a fő szempontjaid.
Remek dolgot hoztál létre es szomorú látni ahogy fokozatosan elrontod.
Ha nem tudsz a Hóditora úgy tekinteni mint egy műalkotásra, gondolj rá úgy mint egy arany tojást tojó tyúkra. Igaz, hogy a játékban való részvétel nem jog, hanem lehetőség de ha a játekosok élnek a lehetőséggel, az neked még akkor is bevételt jelent ha nem vipel az illető. (google, banner, stb. minden klikk.) Utóbbi esetben kereskedő vagy és egy kereskedőnek nem jó üzlet az elégedetlen vásarló.
Egy szó mint száz, -a főnok is megmondta- "Ha nem tetszik, el lehet menni".
...hát en veszem a batyum...
"Vulnerant omnes, ultima necat."
időrend:
"A legnagyobb magyar interaktív stratégiai játék az Interneten!"
"Az egyik legnagyobb magyar interaktív stratégiai játék az Interneten!"
"Az egyik legnagyobb magyar interaktív, körökre osztott stratégiai játék az Interneten!"
"Népszerű interaktív stratégiai játék."
ui: ha butaságokat beszélek és a Hóditó pályája meredeken fölfelé ível akkor bocs. akkor ez a hozzászólás holnapra csak egy jelentéktelen beírás lesz a nem létező panaszkönyben.
43 ori torol...
-=Rémkoppantó=- (#355657)
-=Csupasz Pisztoly=- (2) (#367577)
-=Őrült Stone=- (#408675)
VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 4.996 körig érvényes.
VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 1.123 körig érvényes.
VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 1.023 körig érvényes.
...
„Ha az embert mindenétől megfosztod. Többé már nincs a hatalmadban. Ismét szabad.”
|