Mélységesen el vagyok szomorodva..
A Jehova tanúit sem értettem soha, ha Ádám leszakította a tiltott gyümölcsöt, akkor miért az egész emberiség bűnhődik?!
Nem olvastam vissza, csak Ati legelső hsz-át, erre kívánok reagálni. Ha mégis ismételnék vkit, annak csak örülni tudok.. hátha sok lúd disznót győz alapon /nem hasonlatnak szántam, csak a közmondást idézem/
Szal.. Azzal kezdeném, h nem ismerném a jelenlegi szövetségeseim és játékon belüli barátaim 99%-át a fórum nélkül. Mondhatod kedves Ati, hogy itt az új fórumrendszer, Te is tudod, hogy ez már nem ugyanaz. A régi /sztem jól bevált/ fórum nélkül nem úgy játszanék, és nem azokkal, ahogyan és akikkel most.
Van abban igazság,h nem megfelelő hangnem előfordult minden általam látogatott fórumban, viszont én úgy látom, h ezek helyesen is voltak kezelve.
Sőt, ha esetleg keményebb szankciók jártak volna az egyes kihágásokért az sincs ellenemre. Az viszont ellenemre van, hogy mások hibáiért én /vagyis remélem Mi

/ legyek /-ünk/ szankcionálva! Bocs, de felháborító!!!
továbbá...:
Akinek a régi rendszer nem tetszett az nem is fórumozott és ezután sem fog! Egyszerűen azért, mert sztem nem érdekelte a társaság a játékban, csak a puszta játék. Ezzel szemben rengetegen vagyunk, akik nem csak a játékért vannak itt, hanem a társaság is szimpatikus. Most elzárva érzem magam a külvilágtól...
A jelenlegi rendszernek semmi értelmét nem látom.. tök felesleges, ilyet bárki bármikor tud csinálni a skype-on, vagy msn-en..
Ezzel azt is leírtam, h nem kívánok részt venni a jelenlegi fórumrendszerben.
Aki a továbbiakban szeretné tartani velem a kapcsolatot, itt a külső fórumon megtalálja az msn-címem..
Végezetül kérlek Ati állítsd vissza a régi rendszert!
Némi módosításnak esetleg örülnék: pl: -miért ne lehetne egyetlen, nagy közös fórum, amibe a kezdő, 5. szintű országok is bekapcsolódhatnak...
- nem bánnám, ha a kihágások szankciói erősödnének.. talán ez elég visszatartó erő lenne a szabályszegéssel szemben..