View Single Post
Old 06-18-2008, 18:00
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Hmm, en erre nem lennek buszke...

Elvileg a tudtukon kivul, jkszre veszed ra oket, en buntetnem az ilyet...
mert mért nem? neked a szövid csinálja a gömböt, mielőtt bevered. nekem nincs szövik, mert ha tolizok, kell az mf bónusz. ha elkezdek gömbözgetni, egyrészt feltűnö leszke, és többen támadnak, másrészt pedig rettenetes iramban fogy a készültségem.

sem elvileg, sem pedig gyakorlatilag nem veszek rá jksz-re senkit.

ha megfigyeled, én azt írom, hogy "hadivarit keresek", és nem azt, hogy " 30%barakkos 20% templomos orikat keresek.."

Az, hogy ő elmondja mi van benne, az az ő saját egyedi hülyesége / hibája. még csak nem is sugalltam soha, hogy bármi konkrét értéket adjon meg.

magyarul ez nem szabálytalan. taktikai húzás. aki olyan hülye, hogy a teljes infót kiadja saját magáról, az úgy járt. ha esze lenne, akkor azt mondaná, hogy hadivari vagyok, és helyet kérek nálad. És majd MIUTÁN felvettem, akkor meglátom milye van... ez így kellene működjön. és nem úgy, hogy "figyi, 23% templommal felveszel?"

mert akkor máris előkapok egy számológépet vagy excelt, és felépítem magamnak, hogy nézhet ki az országa.

veszek mondjuk 19% házat, 23% templomot, 10% tornyot, 1% kocsmát, és így tovább, mondjuk egy laza 12 körös éheztetős átlagkajáldával számolva totál belövöm miből mennyi van neki.
(a számok példák, nem takarnak valós orit)

és már szét is lopom, mert tudom, hogy a 100-as katmorálos betonelfem akkor is megfogja, ha csak lovat tart. márpedig általában van a hadivarikban íjász is...

lehet aljasnak mondani ezt a húzást, lehet rossz szemmel nézni rá, de nem lehet azt mondani, hogy csalás.... egészen addig, amig valamiről nem bizonyítod, hogy csalás, az legális marad. márpedig senki be nem bizonytja, hogy te szövit keresel, vagy célpontot. mivel a célpont a saját szájára teszi rá a szalagot, mert ha ö bejelenti hogy csalás, én csak annyit írok, hogy ő jksz-ezni akart, és ő fog repülni, nem én.
Reply With Quote