Shaw nyilatkozata:
- Kicsit meglepett, hogy például Lisztes Krisztiánra vagy Vincze Ottóra sem számítanak a továbbiakban. Annak viszont nagyon örülök, hogy harmincon túli játékosként nekem van jövőm a Fradiban. A szerződésem eleve még egy évre szólt, de ha rajtam múlik, már most hosszabbítanék, mert nagyon megkedveltem a csapatot - mondta a korábban Arsenalban is megforduló támadó.
A játékost Kevin McCabe klubtulajdonos irányította az Üllői útra. Shaw elmondta, az angol vezetőedzőt, Bobby Davisont ő sem ismerte korábban.
- Meglátjuk majd, hogy lesz-e még rajtam kívül más angol a jövő évi csapatban. Engem nem zavar az sem, hogy egyedüli angolként játszom itt. A lényeg ugyanis nem az, hogy valaki magyar, angol vagy más nemzetiségű, hanem az, hogy jó játékos legyen. Úgy tudom, Bobbyék nagyon alaposan körülnéznek, és sok játékos érkezése várható.
Az Üllői úton csak Palinak becézett játékos szerint a szurkolóknak nehéz lehet megemészteni az újabb NB II-es évet.
- Érthető, hogy a szurkolókat lelankasztotta az, hogy a másodosztályban ragadtunk. A Fradinak az első osztályban van a helye! Képzeljük el a helyzetet, hogy a Manchester United szerepelne a Championshipben, hát ott is nagy feszültség lenne az emberekben, az biztos. A drukkerek, amíg reális esélyünk volt a bajnoki címre, fantasztikus hangulatot teremtettek, de utána sajnos nem tudták megemészteni a kudarcot. Nagyon nehéz ez a helyzet, mi is egyre csalódottabbak voltunk, ahogy a szurkolóink is, ami teljesen érthető. A legfontosabb az, hogy mindenki közösen akarja a feljutást, hogy mi mindent tegyünk meg ezért a pályán, és a drukkerek pedig úgy buzdítsák a csapatot, hogy az plusz erőket szabadítson fel bennünk. Mert a Fradi-szurkolók képesek erre, ezt tavasszal is megtapasztaltam már. Biztos vagyok benne, ha ősszel megnyerünk pár meccset, teltházas mérkőzéseken játszhatunk.
|