Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-15-2008, 13:02
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ha ennél komolyabb érved nincs, szerintem inkább szállj ki a vitából. Bár ha a nyelved jó helyen tartod akár még pozitívan is kijöhetsz a végén
Synk, én voltam a Gunban, ahogy azt Kutyu is mondta.
Nem terveztem, hogy "visszanyalom" magam! Tök jól elvagyok a mostani klánomban.
Ha éppen melletted állok valamiben egy vita közben, akkor mondjuk rögtön szövetségesnek akarsz, majd? Vagy utalni fogsz pénzt? Mert ha a mondatodban abból indultál ki,h te mit tennél, akkor az elég szomorú.
Nincs érvem a Gun mellett, és a menzo ellen sem, CSAK annyi, hogy ismerem a Gunt BELÜLRŐL! Nem csak láttam, és sejtettem, hogy mi folyik ott. Természetesen nem vagyok mindennel tisztában ott, de amikor Arwen azzal kezdte, hogy jól vigyázzak a JKSZ-szel, mert a Gun ezt nem tűri el, akkor nem is feltételezhetek mást. És nem is tapasztaltam semmi olyat, ami ennek ellentmondott volna. (Na meg a menzo felé is érdeklődtem, és miért is ne hinném el, amit válaszként kaptam?)

De ezennel befejeztem a vitát, a topic szóljon újra az A-s eseményekről, nem az összeesküvés-elméletekről! Nem fogok ide írni többet, erre a témára! Nincs kedvem összebalhézni más játékosokkal! Szeretek jó hangulatban játszani!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: