Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-15-2008, 09:08
Serg Serg is offline
Member

Activity: 3%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Mert? Nem fedeztél át kb 400k értéket? Az piszkos sokba kerül, ha jól tom. Nehogy azt hidd, hogy bántásból mondtam, mert távol álljon tőlem! Csak nem tudtál akkor máshogy haladni ~500k-tól felfelé, és most 880k környékén vagy. Ez azért elég durva hektárszám (testvérek között is vagy 8k hektár), ehhez nem 10mrd kellett! Végig a Pannonba voltál, ha jól figyeltem, és nem hiszem, hogy ütöttetek volna klánba , egyéniben közel sem volt senki, így vagy az történt, amit írtam, vagy pedig félisten vagy, és teremtettél magadnak földet Vagy a másik, hogy te vagy a császár, akinek leadjuk a földet
De ha nem így volt, akkor ne haragudj meg ezért.
Tehát csak hogy tudd: a jelenlegi értékem se jelenlegi mert be van fokozva az oriba! Tettem mindezt azért hogy mivel a menzosok mindig csak kb 50k val alám fedezgettek és így csaltam volna őket fölém ami sikerült is,de mire lett időm addigra szabiztak és végül leütötték őket
Felfedezni kb 4000-4200 hekit fedeztem ebből 2512 hekit kedvezményesen.
Nem vagyok se félisten se császár csak egy játékos a többi közül,viszont kezdő koromban se irkáltam hülyeségeket másokról>>>és ezt kéne megfontolni Neked is...
Reply With Quote