Quote:
Originally Posted by vityu
Ahogy olvasgattam a Gunt ért vádakat, teljesen el voltam halva... Olyan vádakat hallottam, hogy ha valaki egy kicsit is belelátott kintről/bentről a Gun életébe, vagy valamilyen úton ismeri a srácokat/lányokat, akkor annak a gyanúja sem merült volna fel benne, hogy esetleges földleadásról, vagy bárminemű JKSZ-ről lett volna szó. Nekem volt szerencsém megtapasztalni a Big Gun tudását, tapasztaltságát, felkészültségét, belülről is, és nem láttam még egy olyan klánt, aki őket bármiben is megelőzte volna, legyen az tudás, vagy tiszta játék. Ha bizonyítgatná a fórum összes tagja, hogy itt bizony JKSZ volt, én azt akkor sem hinném el. Jöhetnének 1000 képzelt bizonyítékkal, nem fogadnám el. A Big Gun tisztességesen ütött mármár mocskosul hatalmasat!!! NAGYON NAGY GRAT!!! És azoknak pedig akiknek ki kellett lépnie a klán érdekei miatt, a továbbiakban sok kárpótló hektárt kívánok!
A miénkről meg annyit, hogy éppen mindenki visszaért a szabiról  Azért volt benne egy kis izgalom 
|
ahoz gratula, jó időzités volt

a fentihez meg csak annyit,hogy a gun tudását talpraesettségét senki nem kérdőjelezheti meg, de nem tudhatod, hogy hogy müködött/müködik, a többi igazán nagy klán

(mi még messze állunk ettől, mind erőforrásilag, mind tudásilag

)
Igazából sok az irigy, ember, és sok embernek igaza van abban, hogy ilyen szinten már nem szabadna ilyen hibákat elkövetni, pont ettől tünik furcsának az egész sokaknak, de hát voltak már nagy zuhanások A-ban