Quote:
Originally Posted by csunyabogar
bocs, nem akarok személyeskedni, de sztem ilyen kijelentéseknél konkrét példákat is kellene írni...
|
Hűűű de szigorúúúúú vagy
Hirtelen egy példa jutott eszembe, de elég haloványak az emlékeim, amire emlékszem egy Coulthard és Schumacher közötti incidens volt, nagy köd volt, és valamelyikük nekiszaladt a másiknak, aztán ment a vita hogy volt-e ködlámpa (az a piros izé minden kocsi végén) vagy sem, majdnem összeverekedtek, sokkal nagyobb cirkusz lett belőle mint a mostani esetnél. De büntetés nem volt, pedig nem a boxutca végén történt csökkentett sebességnél, hanem teljes gáznál, azaz még veszélyes is volt a helyzet.
No, megtaláltam: a vita az volt, hogy Couldthard direkt fogta-e meg Schumachert, aki éppen le akarta körözni, vagy sem. Ez 98-ban történt, és ha jól emlékszem, éppen nagy harc volt Schumacher és Hakkinen (Coulthard csapattársa) között a világbajnoki címért.
http://www.youtube.com/watch?v=TeAuQ2Xem4Q
A lényeg az hogy még soha nem láttam büntetést ütközés miatt. Legalábbis nem emékszem rá
(azért össze ne vesszünk ezen az eseten, ha ők kibírták cirkusz nélkül, nekünk sem érdemes sokat tépelődnünk rajta

)