A kanival az a baj, hogy régen sok jó játékos volt ott, sok jó klánnal.
amikor még a JUH, az aD, a ToG, a TMH, az FW, az AoG, sesp, meg ezek aranykorukat élték, akkor jó volt, mert a klánnal úgyis klánok ellen toltuk, nem puboltunk, ezért nem volt leaverkedés, meg k...anyázás...
aztán egy páran abbahagyták, egy páran elmentek funolni, szétestek a klánok, és újak formálódtak belőlük (nyilván ahogy fogyott a pro ember, úgy egyre kevesebb jó klán lett...
aztán ezután sokan elmentek eredetire, meg mindenféle szerverekre, aztán pár klánnak saját szervere is lett (mint pl nekünk a Darmanet, akkor asszem IKJ volt a klánunk, vagy már nC? nem is tudom. mindegy.), aztán elterjedt a GGC, ami jó volt, mert ha jó a host, nincs lag, olyan, mintha lanon tolnád...
innentől kezdve aki elkezdett ggc-zni, nem ment vissza kanira, mert a kanin ggc után nem lehet játszani, és nem csak azért, mert nagyarányban nubok maradtak ott, hanem mert alapból van egy úgynevezett kanilag, egy olyan 0,5-1 sec delay, ami akármilyen jóa host, meg a te géped, akkor is meglesz..
namost, aki elszokott ettől, aki tulajdonképpen lan-sebességhez szokott, az képtelen játszani, mert nem megy a lasthit, nem megy a deny, nem megy semmi, mert minden később történik meg, mint amikor te szeretnéd megcsinálni. így hát nem megy az ember kanira.
kanira akkor megyek fel, amikor haverokkal összeülünk, hajnalban, és játszani kéne valahol. ggc-n nagyon sok esetben nem telik meg a játék, meg vannak, akik koleszból, meg ilyen-olyan osztott netekkel, meg stb-vel j9önnek, és GGC-n nem tudnak játszani, mert folyton kiesnek, meg szétlagolják a gémet..
és akkor megyünk 5-en ventrire, és akkor a kanin bekreálom, és akkor egy idő után csak megtelik.. és legalább játék van. mondjuk iszonyat szoktam üvöltözni, hogy mi ez a delay... de legalább valami van, és nem a gg csenelt nézegetem, hanem úgy csinálok, mintha dotáznék.
még egy ellenérv a kani ellen: nem igazán lehet kiszürni a nubokat, mert mindenkinek van 20 nickje, és a végén már fingod nincs, hogy a sok 105k-s acc, az most akkor valami atomnub kezdő béna , vagy valami progyerek álnéven...
ggc-n azért ilyen nem nagyon van, ott mindenki vigyáz a nicjére, mert ott a nick fejlődik, szintet kap, és nem szívesen regel az ember újat...
jó, nekem is vannak poénneveim ggc-n, de amikor rendesen tolom, akkor előszedem a klános nevet (nc-set, illetve most a malcut-osat)
|