View Single Post
Old 06-07-2008, 22:51
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Szerintem meg ha zavar, akkor nem olvasd a topicot és ne reagálj az írásokra, ha meg nem zavar, akkor meg ne tegyél ilyen hsz-et!
Köszönöm!

Másrészről, ha meg nem tünt volna fel, eddig senki nem mondott jobb ötletet, de ha jobban tudod, mondjad, hallgatjuk, legalább megtudjuk a nagy rejtélyt, ha meg nem tudod, maradj csendben!

Ha jól emléxem régen nem volt feltétlen szükséged arra, hogy fűbe-fába beleköss!
OFF/
nem azért írom ezt le amit leírok, mert úgy gondolom kell Remynek valaki aki "megvédi" (és ha kellene sem én lennék az), de érdemes belenyugodnod még jó ideig, hogy Remy a hódon belül mindent jobban tud nálad, és sok mindenki másnál is, szóval, ez a "ha jobban tudod, mondjad, hallgatjuk" rész, elég fura..., mert tudhatnád, hogy sok más emberen kívül ő biztos tudja
másrészt most ebben a topicban nem volt sem kötekedő sem "nyers", mert nem mondott semmit, nem leszólt, csak megmondta, hogy nem jó amit gondoltok, illetve, hogy egy másik gondolatmenet meg csak 2 körre igaz...
és nem, azért nem mondja meg a választ mert nem tudja, hanem mert gondolom unja, hogy mindenki ide jön mindent megkérdezni ahelyett, hogy kipróbálná (igen, néha kényelmesebb, de ilyen dolgokat, amikért még csak új orit sem kell idítani vagy fenntartani anarchban...igazán nem áll semmiből megnézni)...azt akarja, hogy kicsit próbálgassatok, megtudjatok dolgokat magatoktól
ON/
témához, már sajna nem nagyon tudok mit mondani mert, már elmondták a lényeget...talán annyit, hogy mivel minden sereg 1/6-od kaját eszik körönte én így írnám le a képletet...
kaja=egység/6*kör, nem pedig egység/3*kör*0,5, természetesen a lényeg ugyanaz